Institut de Ciències de l'Educació

La Universitat Politècnica de Catalunya. Barcelona Tech (UPC) és una institució pública de recerca i d'educació superior en els àmbits de l'enginyeria, l'arquitectura i les ciències.

L’activitat dels seus campus i centres fan de la UPC un punt de referència i, en complicitat amb el teixit productiu, són agent i motor de canvi econòmic i social, en posar en valor la recerca bàsica i aplicada i transferir tecnologia i coneixement a la societat.

Els investigadors i investigadores de la UPC treballen des dels laboratoris i centres de recerca per augmentar la producció científica, valoritzar-la socialment a través de la transferència de resultats i continuar liderant projectes internacionals d’excel·lència, ja sigui a partir d’iniciatives pròpies o en col·laboració amb altres centres de recerca i universitats d’arreu del món.

Futur

Portal de la producció científica dels investigadors de la UPC.

UPCommons

Portal d'accés obert al coneixement de la UPC


Si sou doctor o doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@upc.edu. Per a més informació consulteu les preguntes més freqüents

Recent Submissions

On distributing the analysis process of a broad-coverage unification-based grammar of spanish 

Marimon Felipe, Montserrat (Date of defense: 2003-03-28)

This thesis describes research into the development and deployment of engineered large-scale unification-based grammar to provide more robust and efficient deep grammatical analysis of linguistic expressions in real-world ...