Productos cárnicos fermentado-curados funcionales y seguros. Nueva vía de ingestión de probióticos

Author

Rubio Moreno, Raquel

Director

Garriga Turón, Margarita

Aymerich Calvet, Mª Teresa

Tutor

Parés i Oliva, Dolors

Date of defense

2014-10-14

Legal Deposit

Gi. 2033-2014

Pages

141 p.



Department/Institute

Universitat de Girona. Departament d'Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària

Abstract

Fermented meats play an important part in many diets and are very appreciate by the consumer. However, these products are an important source of fat and salt, associated to chronic cardiovascular diseases. Therefore, it is necessary to develop new strategies in the manufacture of fermented meats in order to innovate in this area to obtain healthier products


Els embotits fermentats-curats (EFC) estan presents en moltes dietes i són molt apreciats pel consumidor, però a la vegada constitueixen una font important de greix i sal, responsables de malalties cardiovasculars. Per tant, és necessari el desenvolupament de noves estratègies en la fabricació d’EFC per innovar en aquest camp, en benefici de la promoció de la salut del consumidor

Keywords

Salt and fat reduction; Reducción de sal y grasas; Reducció de sal i greixos; Probiotics; Probióticos; Probiòtics; Fermented meats; Embutido fermentado-curado; Embotit fermentat-curat; Lactobacillus; Consumer security; Seguridad del consumidor; Seguretat del consumidor; Fermented sausages; Fuet

Subjects

54 - Chemistry. Crystallography. Mineralogy; 663/664 - Food and nutrition. Enology. Oils. Fat

Documents

trrm.pdf

7.683Mb

 

Rights

L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

This item appears in the following Collection(s)