Transferència de tecnologia universitària. Modalitat i estratègies

Author

Condom i Vilà, Pere

Director

Valls Pasola, Jaume

Date of defense

2003-05-30

ISBN

9788469454688

Legal Deposit

Gi. 795-2011

Pages

334 p.



Department/Institute

Universitat de Girona. Departament d'Organització, Gestió empresarial i Disseny de producte

Abstract

Anàlisis del procés de transferència de tecnologia universitària. L’objectiu és identificar i entendre els principals camins que permeten traslladar el coneixement i els resultats de la investigació originats en els àmbits acadèmic i investigador cap als àmbits empresarial i comercial. La finalitat és aportar eines que facilitin la presa de decisions i la definició d’estratègies de transferència de tecnologia en una universitat.

Keywords

Universitats; Universities; Universidades; Innovació tecnològica; Technological innovations; Innovaciones tecnológicas; Transferència tecnològica; Technology transfer; Transferencia tecnológica

Subjects

334 - Forms of organization and cooperation in the economy; 378 - Higher education. Universities. Academic study

Documents

tpcv.pdf

8.352Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)