Programa de Doctorat en Història de l'Art

Programa de Doctorat en Història de l'Art

La Universitat Jaume I de Castelló és un centre públic d'ensenyament superior i d'investigació, creat en 1991, que persegueix el desenvolupament social, econòmic i cultural de la societat del seu entorn a través de la creació i transmissió de coneixements. En l'actualitat imparteix 31 titulacions de grau, 49 màsters i 19 programes de doctorat, i compta amb més de 15.000 estudiants.

L'Escola de Doctorat gestiona els estudis de Doctorat. Els seus programes abasten línies de recerca en arts, humanitats, ciències socials i jurídiques, salut, ciències experimentals i tecnologia i ofereixen una ampla varietat de cursos adaptats a diferents necessitats formatives. 

 

Des de la Biblioteca s'introdueixen les tesis doctorals a TDX, que també es recol.lecten al Repositori UJI.

Si sou doctor de la Universitat Jaume I i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@uji.es. Per a més informació consulteu les preguntes més freqüents.

Enviaments recents

  • Cabrera Sendra, Inés (Data de defensa: 29-09-2017)
    Aquesta investigació se centra en I'analisi de I'arquitectura valenciana durant el regnat d'lsabel 11(1833-1868). L'arquitectura valenciana sempre s'ha estudiat en comparació amb I'arquitectura deMadrid, considerant-, per ...
  • Arnau Solsona, Adrián (Data de defensa: 20-09-2017)
    La investigación tiene como objeto la obra del escultor Josep Salvadó Jassans (1938-2013). Natural del pueblo de Alforja (Baix Camp) los inicios del escultor tuvieron lugar en Reus de la mano de Modest Gené. No obstante ...