Colmán Martínez, Lourdes Mariel (Date of defense: 2016-12-12)
El tomate es una de las hortalizas más consumidas en todo el mundo y tanto su demanda como su producción han aumentado progresivamente en los últimos 20 años. Europa se encuentra entre los principales ...
Díez Betriu, Anna (Date of defense: 2021-02-12)
L'objectiu general d'aquesta tesi és estudiar aspectes dels olis d'oliva especialment rellevants per al sector de la gastronomia. En primer lloc s'avalua l'efecte de diferents condicions de conservació ...
Martín Garcia, Alba (Date of defense: 2022-12-02)
[cat] La indústria alimentària genera una gran quantitat de residus durant la producció d’aliments, entre els que s’hi troba el vi escumós, com és el Cava. De cada 100 kg de raïm que entra en un celler, ...
Astó Sánchez-Lafuente, Erola (Date of defense: 2019-12-05)
La microbiota intestinal juga un paper important en la salut humana degut al gran nombre de funcions que realitza al cos humà. El seu desequilibri s’ha trobat relacionat amb algunes malalties com és el ...
Sánchez Pérez, Sònia (Date of defense: 2022-11-04)
[cat] La intolerància a la histamina és una reacció d’hipersensibilitat no al·lèrgica que s’observa com a resultat del consum de quantitats normalment tolerables d’histamina en persones susceptibles, ...