Centre d'Estudis Sanitaris i Socials

Centre d'Estudis Sanitaris i Socials

Oberta al món, i enfocada al servei integral de l'estudiant, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya imparteix estudis en els àmbits de les Ciències de l' Educació, de l' Empresa, de la Salut, de les Biociències, Enginyeries, Humanitats i Comunicació. Situada en un entorn de ciutat-universitat, posa èmfasi especial en la relació professor-estudiant pensant en la formació global i la inserció professional. La Universitat de Vic manté vius els valors de la unitat del saber, de la formació humana per mitjà de l'adquisició de la ciència, de la pràctica de la recerca i de la innovació tecnològica al servei del progrés i de la qualitat de vida.

Campus de Miramarges

Si sou doctor de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@uvic.cat. Per a més informació consulteu les preguntes més freqüents.

Enviaments recents

  • Briones Buixassa, Laia (Data de defensa: 03-02-2017)
    The stress effect on Multiple Sclerosis (MS) has yielded disparate results. One reason may be the heterogeneity in the stress measure and the presence of potential moderators/mediators. Aims: to analyse the stress effect ...