Consumer's Behavior under Different Economic Scenarios: Willingness to Bargain, Willingness to Pay and Willingness to Buy

Author

Parasyri, Despoina

Director

Georgantzis, Nikolaos

Codirector

Tsagarakis, Konstantinos

Date of defense

2017-03-17

Pages

80 p.



Department/Institute

Universitat Jaume I. Departament d'Economia

Abstract

El objeto de estudio y nexo de unión entre estos distintos trabajos que están presentados en los siguientes capítulos, queda perfectamente reflejado en el título de la tesis “Comportamiento de los consumidores en diferentes escenarios económicos: La disposición a negociar, la disposición a pagar y la disposición a comprar”. Es bien conocido y estudiado que el comportamiento de los consumidores se afecta por varias razones. En este trabajo intento investigar algunos factores que pueden afectar este comportamiento cuando los consumidores tienen que tomar una decisión económica.


The object of study and the nexus of union between the different works that are presented in the following chapters, is perfectly reflected in the title of the thesis "Behavior of consumers in different economic scenarios: The willingness to negotiate, the willingness to pay and the Willingness to buy ". It is well known and studied that consumer behavior is affected for several reasons. In this thesis I try to investigate some factors that can affect this behavior when consumers have to make an economic decision.

Keywords

Bargain; Willingness to pay; Willingness to buy; Economic experiments; Behavior; Decision making

Subjects

33 - Economics. Economic science

Knowledge Area

Negocis, administració i dret

Documents

2017_Tesis_Parasyri_Despoina.pdf

1.879Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)