Pérez Hedo, Meritxell (Date of defense: 2010-12-02)
Els resultats d'aquesta Tesi posen de manifest el paper del cervell en el control del desenvolupament larvari de Sesamia nonagrioides. Així, S. nonagrioides és el primer lepidòpter on s'ha trobat que ...
Maresma Galindo, Ángel (Date of defense: 2017-03-08)
Un dels principals mètodes per incrementar els rendiments del cultius és l'aplicació de fertilitzants, principalment el nitrogen (N). Aplicacions insuficients de N poden provocar importants pèrdues ...
Subirà Fillol, Joan (Date of defense: 2017-05-30)
L’objectiu de la present Tesi Doctoral ha estat contribuir al coneixement existent sobre la formació del rendiment en blat i la qualitat del gra, així com l’efecte que les variables ambientals exerceixen ...
Biau Aresté, Anna (Date of defense: 2013-06-14)
El rostoll dels cultius te un paper molt important en el manteniment de la fertilitat del sòl. L’incorporació del rostoll al sòl afecta favorablement els nivells de matèria orgànica (MO) i per tant ...
Dashevskaya, Svetlana (Date of defense: 2011-12-21)
Estressos abiòtics com la sequera i la salinitat són els factors ambientals més importants que limiten la productivitat dels cultius. Estratègies per millorar el creixement dels cultius sota condicions ...
Casado González, Daniel (Date of defense: 2007-05-31)
Es van mostrejar volàtils de pomera i noguer emesos per branques intactes en camp, rodejades<br/>per bosses de plàstic, al matí i al crepuscle en diferents moments de la campanya. Aquestes mostres ...
Borràs Gelonch, Gisela (Date of defense: 2013-04-22)
La fenologia del cultiu està àmpliament reconeguda com el factor més important que determina l'adaptació de cultivars de blat i ordi a ambients determinats. El control genètic de la floració ha sigut ...
Roselló Hernández, Martina (Date of defense: 2019-12-13)
Dos conjunts d'unes 180 varietats tradicionals mediterrànies de 21 països i 205 cultivars moderns d'arreu del món van ser fenotipats i genotipats per proporcionar informació útil als programes de millora ...
Arjona Rodríguez, José María (Date of defense: 2019-12-10)
El blat és un cultiu que aporta el 20% de les proteïnes i les calories per al consum humà a nivell global. L’adaptació de la data de floració a cada ambient en particular forma part d’un mecanisme ...
Sánchez García, Miguel (Date of defense: 2012-11-05)