Llorca Marquès, Miquel (Date of defense: 1995-05-19)
El mètode convencional utilitzat en el disseny d'un nou assecador o en la millora d'un existent consisteix a realitzar tota una sèrie d'experiments amb un assecador prototip (en planta pilot o utilitzant, ...
Garza Garza, Salvador (Date of defense: 1996-06-14)
A partir dels anys 60 el desenvolupament de la fruticultura a Espanya va experimentar una gran expansió fins el punt d'adquirir una importància significativa respecte a altres sectors agraris. <br/>Segons ...
Vilavella Araujo, Margarita (Date of defense: 1998-01-23)
El objetivo de este trabajo ha sido la experimentación con<br/>distintos equipos industriales de microfiltración tangencial<br/>y probarlos con diferentes tipos de vino para determinar el<br/>efecto de ...
Arevalo Chávez, Sonia M. (Date of defense: 1998-11-27)
Sala i Martí, Núria (Date of defense: 1994-02-11)
Pagan i Gilabert, Jordi (Date of defense: 1996-04-12)
La pectina va ser descoberta en 1790 quan Vauquelin va trobar primerament una substància soluble dels sucs de fruita. El científic francès Braconnot va continuar el treball de Vauquelin qui va trobar ...