Mostrando ítems 1-5 de 5
Jürschik, Pilar (Fecha de defensa: 2007-02-01)
La implicación mundial en la mejora de la salud del ser humano ha permitido hoy entre otros hechos, elevar tanto la esperanza como la calidad de vida. Los individuos con edad superior de 65 años forman ...
Bellotto, Maria Luisa (Fecha de defensa: 2006-06-27)
Aquest estudi te com a principal objectiu conèixer i desvetllar les Competències Professionals (CP) del Nutricionista Esportiu, un professional que té un mercat laboral en ple creixement i que, ...
Villalba Mata, Daniel (Fecha de defensa: 2000-09-14)
En la presente Tesis se ha construido un modelo informático para la simulación<br/>estocástica de rebaños de vacas nodrizas. El modelo ha sido validado con datos<br/>reales y utilizado para la simulación ...
Odriozola Serrano, Isabel (Fecha de defensa: 2009-02-13)
La producció i consum de fruites i verdures mínimament processades s'ha incrementat en el últims anys degut a la demanada, per part dels consumidors, d'aliments naturals, d'aparença i valor nutricional ...
Soler Cantero, Arantza (Fecha de defensa: 2009-12-15)
L'oli d'oliva és la principal font de greix de la "dieta mediterrània". Durant les últimes dècades<br/>aquesta Dieta s'ha redescobert com un model d'alimentació capaç de millorar la salut dels que<br/>la ...