Ara mostrant els elements 1-5 de 5
Hernández García, Cristian Didier (Data de defensa: 2020-01-17)
El Panax Ginseng és àmpliament utilitzat per esportistes com una ajuda ergogènica, però no hi ha evidència científica que doni suport a la seva utilització. L'objectiu d'aquesta tesi és avaluar l'efecte ...
Ortiz Solà, Jordi (Data de defensa: 2021-06-29)
Les maduixes es consumeixen en fresc o mínimament processades, per la qual cosa és necessari establir els riscos microbiològics associats a la seva ingesta, ja que fins a l'actualitat, aquest tipus de ...
Prieto Diez, Neus (Data de defensa: 2023-07-12)
La cerca d’estabilidad dels paràmetres de qualitat del producte que ofereix la indústria de la cervesa és un repte continu. El fet de no poder assegurar un equilibri en la qualitat de l’ordi suposa un ...
Salinas Jiménez, Dorian (Data de defensa: 2021-09-15)
La indústria alimentària cerca permanentment la innovació en el processament de les fruites i dels productes que s'obtenen d'elles per a satisfer als mercats que cada dia es tornen més exigents. La fibra ...
Oblitas Cruz, Jimy Frank (Data de defensa: 2023-11-17)
Les propietats dels aliments estan en funció de la seva estructura i els canvis generats pel processament. No obstant això, resulta impossible predir les alteracions que sofreix un aliment al llarg de ...