Mostrando ítems 21-40 de 112
Hadidi, Milad (Fecha de defensa: 2019-12-19)
La creixent població mundial està augmentant la demanda de fonts de proteïnes vegetals dietètiques barates i més sostenibles per a complementar o fins i tot reemplaçar fonts cares i limitades de proteïna animal. L'alfals ...
Lindo García, Violeta (Fecha de defensa: 2020-10-14)
L'escaldat superficial és de les alteracions postcollita més importants en pera i, a pesar que els símptomes apareixen després de llargs períodes d'emmagatzematge en fred, s'indueix durant els primers mesos d'emmagatzematge ...
Gasa Falcón, Ariadna (Fecha de defensa: 2020-07-24)
ls compostos bioactius tenen grans beneficis per a la salut i és per això que són de gran interès per als consumidors, les indústries alimentàries i els investigadors. No obstant això, la baixa solubilitat, l’estabilitat ...
Pascari, Xenia (Fecha de defensa: 2020-06-04)
Les micotoxines són metabòlits fúngics secundaris que representen un risc important per a la salut pública a causa de la seva freqüent incidència en aliments i pinsos, sent els cereals utilitzats en l'elaboració d'aquests ...
Bars-Cortina, David (Fecha de defensa: 2019-12-05)
L'oliva i l'oli d'oliva verge són un dels ingredients fonamentals que caracteritzen la Dieta Mediterrània, definida en la dècada dels anys 60 a partir dels costums alimentaris dels habitants de l'illa de Creta ("The Seven ...
Rodríguez Blanco, María (Fecha de defensa: 2019-09-20)
Les micotoxines són metabòlits secundaris tòxics produïts per fongs filaments que poden contaminar una àmplia varietat de productes agrícoles tant en etapes precollita com en etapes postcollita. La gestió de la contaminació ...
Baró Montel, Núria (Fecha de defensa: 2019-07-04)
El control de plagues, malalties i fisiopaties en fruiters és cada cop més complex, i la podridura marró no n’és una excepció. Aquesta malaltia, causada per Monilinia spp., afecta la fruita de pinyol de la nostra zona, ...
Artiga Artigas, María (Fecha de defensa: 2018-12-17)
Les nanoestructures basades en emulsions es consideren excel•lents sistemes d'alliberament de compostos bioactius de diferent naturalesa i funcionalitat. L'objectiu d'aquesta Tesi Doctoral va ser estudiar els factors que ...
Lorente Fernández, José (Fecha de defensa: 2015-10-12)
La transformación de frutas cítricas en Zumos, es una industria consolidada en España y representa un 50 % del volumen procesado en la cuenca Mediterránea y un porcentaje mayor en la UE.La caracterización del Zumo de Limón ...
Collazo Cordero, Cyrelys (Fecha de defensa: 2018-09-24)
La bioconservació, així com els mètodes químics i físics, es van avaluar per controlar patògens de transmissió alimentària en productes vegetals mínimament processats. La investigació dels mecanismes d'acció de Pseudomonas ...
Zudaire Villanueva, Lorena (Fecha de defensa: 2018-07-30)
L’increment en la demanda de productes saludables i fàcils de consumir ha provocat un creixement de la producció i el disseny de nous productes mínimament processats (MP) basats en fruites i/o hortalisses. L'objectiu ...
González Casado, Sandra (Fecha de defensa: 2017-09-21)
En la present Tesi Doctoral es va avaluar l´aplicació de tractaments de polsos elèctrics (PEF) i polsos de llum (PL) com a estratègia per induir lácumulació de carotenoides en tomàquet. S'estudià el seu efecte sobre la ...
Moggia Lucchini, Claudia (Fecha de defensa: 2017-09-21)
Es va estudiar en nabius (Vaccinium corymbosum) l'estat de maduresa, característiques de cutícula i cicatriu, i la ubicació a la planta, com a factors associats a estovament i deshidratació en postcollita. Es va corroborar ...
Valdivia Nájar, Carlos Guillermo (Fecha de defensa: 2017-09-15)
El tomàquet és una de les hortalisses més cultivades i amb molta importància econòmica al voltant del món. Tant l’alt valor nutritiu com la seva frescor han influït en la creixent demanda de tomàquet fresc tallat. No obstant ...
Mendiola Lanao, Mónica (Fecha de defensa: 2017-07-21)
L'objectiu principal de la present tesi doctoral va ser la caracterització de bolets cultivats a la Rioja, especialment pel que fa al seu contingut de compostos bioactius, i explorar l'efecte que podria tenir l'aplicació ...
Cubero Márquez, Miguel Angel (Fecha de defensa: 2017-07-11)
Aquest treball busca estudiar el préssec produit a la zona de Lleida. A la present tesis doctoral s’ha caracteritzat el préssec cultivat i transformat a la zona de Lleida en lo relatiu al seu contingut en compostos volàtils ...
Aldars García, Laila (Fecha de defensa: 2017-07-17)
Les aflatoxines són potents carcinògens que representen una amenaça significativa per a la salut humana. La incidència d'aquestes micotoxines en els aliments és alta, de manera que el seu control i prevenció són necessaris ...
Iglesias Valenzuela, María Belén (Fecha de defensa: 2017-06-26)
L’us de microorganismes com a bioconservants en productes mínimament procesats pot ser una alternativa als productes químics. En aquesta tesi es va estudiar l’efecte bioconservant de Pseudomonas graminis CPA-7 i Lactobacillus ...
Díaz Gómez, Joana (Fecha de defensa: 2017-07-14)
El panís HC (de l'anglès high-carotenoid) va ser modificat genèticament per acumular alts nivells de carotenoides, utilitzant com a base un panís blanc sud-africà (M37W). Durant tres collites consecutives (2013, 2014 i ...
Gotor Vila, Amparo María (Fecha de defensa: 2017-07-12)
La podridura marró causada pel fong Monilinia spp. és responsable d'importants pèrdues en la postcollita de la fruita de pinyol. Entre les estratègies de control respectuoses amb el medi ambient, cal destacar l'ús d'agents ...