Navarro Fernández, María Asunción (Date of defense: 2017-02-28)
En aquest treball s'estudia com a principal objectiu la influència de com els principals factors considerats en la selecció de les bótes de roure afecten l'alliberament de elagitanins en el vi. Amb ...
Pascual García, Olga (Date of defense: 2017-07-13)
En aquest treball s'estudia com a principal objectiu la influència de la composició en tanins del vi sobre el seu color i la seva qualitat sensorial. Per a això, es van plantejar diverses experiències ...
Gombau Roigé, Jordi (Date of defense: 2020-07-16)
Els tanins del vi negre són determinants de la seva qualitat ja que exerceixen una gran influència sobre el color, l'astringència, el cos, la seva capacitat per a l'envelliment i en general la textura ...
Medina Trujillo, Laura (Date of defense: 2017-06-21)
Les característiques de l'escuma són determinants de la qualitat global dels vins escumosos. Les propietats escumants depenen principalment de la composició química del vi, que al seu torn està condicionada ...