Protección jurídica de menores víctimas de violencia de género a través de internet. Vulnerabilidad de la menor en sus relaciones de pareja, ciberacoso y derecho al olvido

dc.contributor
Universitat Jaume I. Escola de Doctorat
dc.contributor.author
Palop Belloch, Melania
dc.date.accessioned
2018-02-27T15:34:04Z
dc.date.available
2018-02-27T15:34:04Z
dc.date.issued
2018-02-02
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/461919
dc.description.abstract
La tesis doctoral trata sobre la falta de medidas procesales y extra procesales necesarias para conseguir erradicar la violencia de género y ciberacoso sufrido por la menor en las redes sociales e internet y, así evitar su revictimización constante a través de las nuevas tecnologías. También, se requiere mejorar el tratamiento procesal dispensado a las víctimas de violencia de género en la legislación de menores. Se precisa invertir en investigación I+D, corregulación y regular el derecho al olvido para que deje de ser un argot jurídico y se puedan proteger los datos personales de la menor víctima y sus derechos fundamentales vulnerados.
dc.description.abstract
The doctoral thesis deals with the lack of procedural and extra procedural measures necessary to eradicate gender violence and cyberbullying suffered by the minor in social networks and the internet, and thus avoid its constant revictimization through new technologies. Also, it is necessary to improve the procedural treatment dispensed to victims of gender violence in juvenile legislation. It is necessary to invest in I + D research, coregulation and regulate the right to be forgotten so that it ceases to be a legal jargon and the personal data of the minor victim and their violated fundamental rights can be protected.
dc.format.extent
535 p.
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
spa
dc.publisher
Universitat Jaume I
dc.rights.license
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Menores
dc.subject
Violencia de género
dc.subject
Derecho al olvido
dc.subject
Medidas
dc.subject
Autorregulación
dc.subject
Ciberacoso
dc.subject
Gender violence
dc.subject
Cyberbullying
dc.subject
Minor
dc.subject.other
Negocis, administració i dret
dc.title
Protección jurídica de menores víctimas de violencia de género a través de internet. Vulnerabilidad de la menor en sus relaciones de pareja, ciberacoso y derecho al olvido
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
34
dc.subject.udc
341
dc.subject.udc
343
dc.contributor.director
Bonet Navarro, José
dc.embargo.terms
cap
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.identifier.doi
http://dx.doi.org/10.6035/14116.2018.613010
dc.description.degree
Programa de Doctorat en Estudis Interdisciplinaris de Gènere


Documents

2018_Tesis_Palop Belloch_Melania.pdf

3.216Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)