Exploring the pig muscle transcriptome and candidate genes for lipid metabolism 

    Passols Manzano, Magí (Date of defense: 2023-10-31)

    El consum global de carn, amb el porc com a una opció destacada, està en augment. Millorar la qualitat de la carn està estretament relacionat amb les preferències del consumidor per productes carnics més saludables i ...

    The forgotten world of mycobiome in the skin of dogs 

    D’Andreano, Sara (Date of defense: 2020-07-27)

    La paraula microbioma inclou el conjunt de microbis que habiten un microhàbitat comú. Els mètodes de seqüenciació de nova generació van permetre la caracterització de les comunitats microbianes que viuen en les diferents ...

    From the clinic to the farm: Applying sequencing and de novo assembly to characterize One-Health bacterial pathogens 

    Viñes Pujol, Joaquim (Date of defense: 2021-06-29)

    Les infeccions causades per bacteris resistents a múltiples antibiòtics son una amenaça tant per a la salut animal com la humana degut a la limitació en el tractament, la qual pot portar a complicacions clíniques severes, ...

    Functional analysis of candidate genes for meat quality traits and muscle transcriptomics in pigs 

    Criado Mesas, Lourdes (Date of defense: 2020-06-08)

    Avui dia el consum mundial de carn està creixent, sent la carn de porc una de les més consumides. La millora de la qualitat de la carn està subjecta als requisits del consumidor per productes carnis més saludables i ...

    Genomic analysis of dairy and pigmentation traits in Murciano-Granadina goats 

    Guan, Dailu (Date of defense: 2020-12-04)

    Amb l'objectiu d'obtenir nous coneixements sobre la base molecular de la lactació en cabres de la raça Murciano-Granadina (MUG), hem dut a terme una anàlisi RNA-Seq de mostres de la glàndula mamària (N=7) obtingudes en ...