Medical imaging applied to teaching and meat science

dc.contributor
Universitat de Girona. Departament d'Informàtica, Matemàtica Aplicada i Estadística (2013-)
dc.contributor.author
Xiberta, Pau
dc.date.accessioned
2020-03-11T17:20:14Z
dc.date.available
2020-03-11T17:20:14Z
dc.date.issued
2018-05-25
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/668808
dc.description.abstract
Medical imaging has greatly progressed to become an essential technology in current clinical processes. However, advances in diagnostic imaging have not been applied to the same extent to other fields such as education and meat science. In this thesis two e-learning platforms are presented to improve teaching methodologies in medical and veterinary teaching, focusing mainly in the ease for the content creation and the image interaction, and supporting multiple graphical resources such as 3D models. An image processing algorithm is also presented to improve the quality classification process of farm animals by computing the lean meat percentage, either from carcass or live animals images, proposing for the latter two segmentation algorithms to remove the internal organs
dc.description.abstract
La imatge mèdica ha progressat a bastament per convertir-se en una tecnologia imprescindible en els processos clínics actuals. Tanmateix, els avenços en la imatge per al diagnòstic no s'han aprofitat de la mateixa manera en altres camps com ara l'educació o la ciència de la carn. En aquesta tesi es presenten dues plataformes d'aprenentatge en línia per a millorar els processos d'aprenentatge en la docència mèdica i veterinària, centrant-se sobretot en la facilitat per a la creació de contingut i en la interacció amb la imatge, i donant suport a múltiples recursos gràfics com ara models 3D. També es presenta un algorisme de processament d'imatge per millorar el procés de classificació de la qualitat d'animals de producció calculant el percentatge de carn magra, ja sigui a partir d'imatges de canals o d'animals vius, proposant dos algorismes de segmentació per eliminar els òrgans interns en aquest últim cas
dc.format.extent
107 p.
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Universitat de Girona
dc.rights.license
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.rights.uri
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
*
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Medical imaging
dc.subject
Imatge mèdica
dc.subject
Imagen médica
dc.subject
E-learning
dc.subject
Aprenentatge en línia
dc.subject
Aprendizaje en línea
dc.subject
Radiology
dc.subject
Radiologia
dc.subject
Radiología
dc.subject
Education
dc.subject
Ensenyament
dc.subject
Enseñanza
dc.subject
Veterinary
dc.subject
Veterinària
dc.subject
Veterinaria
dc.subject
Meet science
dc.subject
Ciència de la carn
dc.subject
Ciencia de la carne
dc.subject
Tissue quantification
dc.subject
Quantificació de teixits
dc.subject
Cuantificación de tejidos
dc.title
Medical imaging applied to teaching and meat science
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
004
dc.subject.udc
51
dc.subject.udc
615
dc.subject.udc
619
dc.subject.udc
68
dc.contributor.director
Boada, Imma
dc.contributor.director
Bardera i Reig, Antoni
dc.embargo.terms
cap
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess


Documents

tpxa_20180525.pdf

14.14Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)