Catalan gastronomy in the province of Girona: a study of tourists’ awareness of gastronomy and the available gastronomic options in accommodations

dc.contributor
Universitat de Girona. Departament de Geografia
dc.contributor.author
Forgas Serra, Sara
dc.date.accessioned
2020-03-30T09:36:30Z
dc.date.available
2020-03-30T09:36:30Z
dc.date.issued
2019-11-07
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/668879
dc.description.abstract
Tourists are interested in getting to know the gastronomy of the destinations. Those tourists who visit the Costa Brava are confused with the knowledge of Catalan cuisine. Based on this observation, the web pages of the lodgings in the province of Girona are analysed to see if the typical 2/2 regional food is served, and the hoteliers are surveyed to find out what they are offering on Catalan cuisine. The results show: little interest in offering regional cuisine, but still far from what is necessary for the tourist to know the traditional cuisine; and scarce willingness to show the gastronomic offer through the network, so the tourist may have difficulty in finding information on the food that can be enjoyed at the destination. This contrasts with the efforts made by different tourism promotion agents to publicize Catalan gastronomy
en_US
dc.description.abstract
Els turistes s'interessen en conèixer la gastronomia de les destinacions. Aquells turistes que visiten la Costa Brava denoten confusió en el coneixement de la cuina catalana. Partint d'aquesta observació s’analitzen les pàgines web dels allotjaments de la província de Girona, per comprovar si s’hi serveix menjar típic de la regió, i s'enquesten als hotelers per saber quina és la seva disposició alhora d’oferir cuina catalana. Els resultats mostren: un cert interès a oferir cuina de la regió, però encara lluny del que és necessari per tal de que el turista conegui la gastronomia tradicional; i poca disposició en parlar de l’oferta gastronòmica a través de la xarxa, de manera que el turista pot tenir dificultats al cercar informació sobre el menjar que pot degustar a la destinació. Aquest fet es contraposa amb els esforços que els diferents agents de promoció turística fan per donar a conèixer la gastronomia catalana
en_US
dc.format.extent
122 p.
en_US
dc.format.mimetype
application/pdf
dc.language.iso
eng
en_US
dc.publisher
Universitat de Girona
dc.rights.license
ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Gastronomy
en_US
dc.subject
Gastronomia
en_US
dc.subject
Gastronomía
en_US
dc.subject
Catalan cuisine
en_US
dc.subject
Cuina catalana
en_US
dc.subject
Cocina catalana
en_US
dc.subject
Identity
en_US
dc.subject
Identitat
en_US
dc.subject
Identidad
en_US
dc.subject
Culinary tourism
en_US
dc.subject
Turisme culinari
en_US
dc.subject
Turismo culinario
en_US
dc.subject
Tourist offer
en_US
dc.subject
Oferta turística
en_US
dc.subject
Tourist accommodation
en_US
dc.subject
Allotjament turístic
en_US
dc.subject
Alojamiento turístico
en_US
dc.subject
Costa Brava
en_US
dc.subject
Catalunya
en_US
dc.subject
Catalonia
en_US
dc.title
Catalan gastronomy in the province of Girona: a study of tourists’ awareness of gastronomy and the available gastronomic options in accommodations
en_US
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
338
en_US
dc.subject.udc
91
en_US
dc.contributor.director
Mundet i Pons, Lluís
dc.contributor.director
Majó, Joaquim
dc.embargo.terms
cap
en_US
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess


Documents

tsfs_20191107.pdf

685.5Kb PDF

This item appears in the following Collection(s)