Braquiterapia en cáncer de próstata localizado e impacto en calidad de vida

Author

Martínez Pérez, Evelyn

Director

Guedea Edo, Ferran

Gutiérrez Miguélez, Cristina

Tutor

Guedea Edo, Ferran

Date of defense

2021-02-26

Pages

205 p.



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Abstract

La hipótesis principal de esta tesis doctoral es que la braquiterapia es un tratamiento eficaz y de baja toxicidad que no impacta negativamente en la calidad de vida de los pacientes con cáncer de próstata. Una segunda hipótesis de esta tesis es que la sobreimpresión prostática mediante braquiterapia de alta tasa de dosis combinada con radioterapia externa mejora los resultados en términos de calidad de vida respecto a la radioterapia externa exclusiva conformada en tres dimensiones, en pacientes con cáncer de próstata de alto riesgo.

Keywords

Oncologia; Oncología; Oncology; Càncer de pròstata; Cáncer de próstata; Prostate cancer; Braquiteràpia; Braquiterapia; Radioisotope brachytherapy; Qualitat de vida; Calidad de vida; Quality of life

Subjects

616 - Pathology. Clinical medicine

Knowledge Area

Ciències de la Salut

Note

Programa de Doctorat de Medicina i Recerca Translacional

Documents

EMP_TESIS.pdf

4.375Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)