Now showing items 21-31 of 31

    Fetal-maternal crosstalk in holstein-friesian heifers experimentally infected with neospora caninum 

    Mur Novales, Ramón Miguel (Date of defense: 2018-09-21)

    El objetivo global de esta tesis fue expandir el conocimiento sobre cómo afecta una infección con Neospora caninum a la comunicación materno-fetal y a la inmunomodulación uterina. En el primer estudio se evaluó el desenlace ...

    From parrurition to pregnancy. A clinical perspective in the dairy cow 

    López-Helguera, Irene (Date of defense: 2012-06-14)

    La vaca lletera d’alta producció actual pateix un estrés metabòlic ques’uneix a altres tipus d’estrés com el del part i de la gestació. Malgratles millores en nutrició i genètica, la eficàcia reproductiva d’aquestsanimals ...

    Genes asociados con la deposición y composición de grasas en porcino: estudios de expresión génica, proteínas y genética funcional y estructural 

    Cánovas Tienda, Angela (Date of defense: 2011-03-08)

    La present Tesi Doctoral s’emmarca dins d’una línia d’investigació dedicada a l’estudi de les bases genètiques del metabolisme dels greixos en relació a la producció de carn de porcí d’alta qualitat i saludable. L’objectiu ...

    Genetic analysis and selection for intramuscular fat and oleic acid content in pigs 

    Ros Freixedes, Roger (Date of defense: 2014-12-05)

    El contingut i la composició en àcids grassos del greix intramuscular (GIM) afecten la qualitat de la carn de porc. En particular, augmentar el contingut d’àcid oleic (C18:1) milloraria la seva qualitat pel que fa a atributs ...

    Genetic biomarkers for fat content and fatty acid composition in pork 

    Gol i Parera, Sofia (Date of defense: 2019-07-05)

    Aquesta tesi doctoral forma part d'una línia de recerca sobre la millora genètica de la qualitat de la carn en porcí. Un dels recents objectius inclòs en algunes línies paternes seleccionades per mercats de qualitat és ...

    Influencia del viaje comercial sobre el bienestar de los cerdos transportados en españa 

    Averós Florensa, Xavier (Date of defense: 2008-05-23)

    Per estudiar els principals factors amb un efecte sobre el benestar de garrins i porcs de sacrifici transportats en condicions comercials espanyoles es van realitzar tres experiments, recollint informació relativa a l'efecte ...

    La Necesidad de extensión agraria en vacuno lechero 

    Seguí i Parpal, Antoni (Date of defense: 2005-05-06)

    A partir de 1980, els canvis polítics, socials i administratius van provocar la desaparició gradual del Servei d’Extensió Agrària a Catalunya, establint-se grups d’assessorament, aliens a l’administració pública, bé ...

    Modelización del sistema productivo porcino y evaluación de los parámetros técnicos más significativos 

    Fernández Romay, Yulien (Date of defense: 2013-05-29)

    Dos models es van usar en aquest estudi. El primer optimitzar la política de reemplaçament i el segon simula una explotació de truges, es van adaptar i van crear per estimar i comparar índexs tècnics i econòmics de granges ...

    Repercusión del destete precoz y la suplementación sobre las pautas de crecimiento y desarrollo de los terneros 

    Blanco Alibés, Mireia (Date of defense: 2007-11-16)

    Aquesta tesi es va plantejar per obtenir informació sobre l'efecte de l'edat al deslletament i la suplementació durant la lactació, sobre els rendiments tècnic-econòmics de vedells en condicions de producció mediterrànies. ...

    Study the effect of inclusion of feed flavonoid substances on animal performance and ruminal fermentation in calves 

    Seradj, Ahmad Reza (Date of defense: 2015-01-13)

    The thesis includes the effect of Bioflavex®, an orange plant extract rich in flavonoids, on rumen fermentation and meat quality. Several experiments were performed, in the “in vivo” trials (Exp. 1,2 and 3) under acidosis ...

    Thumbnail

    Variabilidad genética y selección de la prolificidad en porcino 

    Alfonso Ruiz, Leopoldo (Date of defense: 1995-10-20)

    L'eficiència en la producció de carn magra és el principal objectiu de la millora genètica porcina (Brascampi De Vries, 1992). D'entre els caràcters que determinen l'eficiència d'aquesta producció - la velocitat de creixement, ...