Mostrando ítems 1-4 de 4
Teixé-Roig, Júlia (Fecha de defensa: 2023-05-26)
Els compostos bioactius presenten propietats biològiques diverses que aporten beneficis per a la salut humana. Desafortunadament, aquests compostos són degradats fàcilment i presenten una baixa absorció ...
Gasa Falcón, Ariadna (Fecha de defensa: 2020-07-24)
ls compostos bioactius tenen grans beneficis per a la salut i és per això que són de gran interès per als consumidors, les indústries alimentàries i els investigadors. No obstant això, la baixa solubilitat, ...
Rábago Panduro, Lourdes Melisa (Fecha de defensa: 2021-02-19)
Les nous pacanes són una font important d’àcids grassos mono- i poliinsaturats, fitosterols, tocoferols i compostos fenòlics. La tecnologia de polsos elèctrics (PE) s’està aplicant com a pretractament ...
Molet Rodríguez, Anna (Fecha de defensa: 2022-03-30)
Les emulsions s'estan postulant com a prometedors sistemes de protecció i alliberament de compostos actius en productes alimentaris per tal de millorar-ne la funcionalitat. No obstant això, l'estabilitat ...