Mostrando ítems 1-8 de 8
Villalba Mata, Daniel (Fecha de defensa: 2000-09-14)
En la presente Tesis se ha construido un modelo informático para la simulación<br/>estocástica de rebaños de vacas nodrizas. El modelo ha sido validado con datos<br/>reales y utilizado para la simulación ...
Bosch Puig, Lluís (Fecha de defensa: 2011-11-11)
La present Tesi Doctoral s’emmarca en una línia d’investigació del Departament de Producció Animal de la Universitat de Lleida, dedicada a la millora genètica de la qualitat de la carn en bestiar ...
Gol i Parera, Sofia (Fecha de defensa: 2019-07-05)
Aquesta tesi doctoral forma part d'una línia de recerca sobre la millora genètica de la qualitat de la carn en porcí. Un dels recents objectius inclòs en algunes línies paternes seleccionades per mercats ...
Alfonso Ruiz, Leopoldo (Fecha de defensa: 1995-10-20)
L'eficiència en la producció de carn magra és el principal objectiu de la millora genètica porcina (Brascampi De Vries, 1992). D'entre els caràcters que determinen l'eficiència d'aquesta producció - la ...
Babot Gaspa, Daniel (Fecha de defensa: 1997-07-01)
Se analiza la importancia de diferentes efectos que pueden incidir en la media de los caracteres número de lechones nacidos vivos (NV), ganancia media diaria de peso (GMD) y espesor de tocino dorsal ...
Ros Freixedes, Roger (Fecha de defensa: 2014-12-05)
El contingut i la composició en àcids grassos del greix intramuscular (GIM) afecten la qualitat de la carn de porc. En particular, augmentar el contingut d’àcid oleic (C18:1) milloraria la seva qualitat ...
Henriquez Rodriguez, Eliana (Fecha de defensa: 2017-04-05)
This PhD dissertation is framed on a line of research aimed at improving pork quality and, particularly, intramuscular fat (IMF) and monounsaturated fatty acid (MUFA) content as two of the main traits ...
Solé Mòdol, Emma (Fecha de defensa: 2022-04-01)
El contingut i la composició del greix intramuscular [GIM] influeix en les propietats organolèptiques, tecnològics i nutricionals de la carn de porc. En particular, un major índex de dessaturació del ...