Pedret Figuerola, Anna (Date of defense: 2014-07-11)
L’objectiu principal de la tesis és valorar l’impacte de certs compostos bioactius de la dieta Mediterrània i Nòrdica, especialment de compostos fenòlics, sobre marcadors nutricionals i moleculars, els ...
Vila Martí, Anna (Date of defense: 2013-05-10)
El pan es uno de los alimentos que más sal aporta a la dieta por lo que la disminución en el pan elaborado de forma industrial, precocido y congelado puede contribuir a reducir la ingesta de sal de ...
Fernández Castillejo, Sara (Date of defense: 2017-07-13)
Els nivells de lipoproteïnes de baixa densitat (HDL) estan inversament relacionats amb la malaltia cardiovascular. No obstant, estudis d’intervenció i d’associacions genètiques assenyalen que la ...
Albaladejo Perales, Rosa (Date of defense: 2010-06-22)
Los cambios en los estilos de vida, se acompañan de un aumento de la prevalencia de sobrepeso (SP) y obesidad (OB) que provocan problemas de salud.<br/>Objetivos: Evaluar el efecto de una intervención ...
Tarro Sanchez, Lucia (Date of defense: 2014-07-15)
L’Obesitat (OB) és un dels principals determinants de mortalitat evitable. L’objectiu és avaluar els efectes del programa escolar EdAl que promou estils saludables de vida, inclouen recomanacions ...
Aceves Martins, Magaly (Date of defense: 2016-07-18)
La combinació de més d'un strategia metodològica (com el màrqueting social, la participació de la joventut, l'educació dirigida per iguals i l'ús dels mitjans de comunicació social) i strategias de ...
Mandracchia, Floriana (Date of defense: 2021-11-16)
La oferta de menús saludables i la gestió d’al·lèrgens alimentaris en els restaurants és un repte. L’objectiu era evidenciar estratègies i tecnologies innovadores per millorar la oferta saludable i la ...