Mostrando ítems 1-7 de 7
Pedret Figuerola, Anna (Fecha de defensa: 2014-07-11)
L’objectiu principal de la tesis és valorar l’impacte de certs compostos bioactius de la dieta Mediterrània i Nòrdica, especialment de compostos fenòlics, sobre marcadors nutricionals i moleculars, els ...
Vila Martí, Anna (Fecha de defensa: 2013-05-10)
El pan es uno de los alimentos que más sal aporta a la dieta por lo que la disminución en el pan elaborado de forma industrial, precocido y congelado puede contribuir a reducir la ingesta de sal de ...
Fernández Castillejo, Sara (Fecha de defensa: 2017-07-13)
Els nivells de lipoproteïnes de baixa densitat (HDL) estan inversament relacionats amb la malaltia cardiovascular. No obstant, estudis d’intervenció i d’associacions genètiques assenyalen que la ...
Albaladejo Perales, Rosa (Fecha de defensa: 2010-06-22)
Los cambios en los estilos de vida, se acompañan de un aumento de la prevalencia de sobrepeso (SP) y obesidad (OB) que provocan problemas de salud.<br/>Objetivos: Evaluar el efecto de una intervención ...
Tarro Sanchez, Lucia (Fecha de defensa: 2014-07-15)
L’Obesitat (OB) és un dels principals determinants de mortalitat evitable. L’objectiu és avaluar els efectes del programa escolar EdAl que promou estils saludables de vida, inclouen recomanacions ...
Aceves Martins, Magaly (Fecha de defensa: 2016-07-18)
La combinació de més d'un strategia metodològica (com el màrqueting social, la participació de la joventut, l'educació dirigida per iguals i l'ús dels mitjans de comunicació social) i strategias de ...
Mandracchia, Floriana (Fecha de defensa: 2021-11-16)
La oferta de menús saludables i la gestió d’al·lèrgens alimentaris en els restaurants és un repte. L’objectiu era evidenciar estratègies i tecnologies innovadores per millorar la oferta saludable i la ...